Usuwanie konta Lernio
Mogą Państwo w każdej chwili usunąć swoje konto Lernio i wszystkie dane swojej rodziny.
W aplikacji (najszybciej)
- Proszę otworzyć Lernio na telefonie rodzica.
- Proszę przejść do sekcji Konto i subskrypcja i dotknąć Usuń konto i dane.
- Proszę potwierdzić. Rodzina, wszystkie połączone telefony dzieci i wszystkie dane dotyczące nauki zostaną usunięte.
Telefon dziecka może usunąć jedynie własne połączenie; konto rodziny usuwa się z telefonu rodzica.
E-mailem
Jeśli nie mogą Państwo już otworzyć aplikacji, prosimy wysłać wiadomość na adres privacy@asya-aa.com z adresu e-mail konta Google rodzica, z tematem „Usuń moje konto Lernio”. Usuniemy konto w ciągu 30 dni i potwierdzimy to e-mailem.
Co zostaje usunięte
- Konto rodzica, rodzina, połączone telefony, zasady i ustawienia kontroli rodzicielskiej.
- Sesje nauki, wyniki quizów, postępy oraz zgłoszone odpowiedzi trenera powiązane z rodziną.
Co może zostać zachowane
- Google Play przechowuje własną historię zakupów. Aby zaprzestać płatności, należy anulować subskrypcję w Google Play › Płatności i subskrypcje.
- Anonimowe statystyki pytań, które nie są powiązane z żadną osobą.
